Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Πρώην υπουργός ΝΔ: Ο Σαμαράς θέλει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη!




Πρώην υπουργός ΝΔ: Ο Σαμαράς θέλει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη!
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και πρώην υπουργός του Σαμαρά αποκάλυψε με δηλώσεις του τα πραγματικά αίτια της χαλκευμένης σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής που είναι ξεκάθαρα πολιτικά. Ο σκοπός της επιχείρησης "Χρυσή Αυγή" είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, ώστε να περάσουν δίχως αντίδραση νέα εθνοκτόνα Μνημόνια και προδοσίες στα Εθνικά θέματα.
Ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι η εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη αποτελεί δομικό στοιχείο της δημοκρατίας μας, αλλά και ότι οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να κρύψουν τη ζοφερή κατάσταση της χώρας και του λαού.  Παρακολουθούμε να καταρρέει με πάταγο η κυβερνητική προσπάθεια δημιουργίας εύκολων εντυπώσεων και όλη εκείνη η κούφια θριαμβολογία των εκπροσώπων της κυβέρνησης, με σαφή στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού και την ανάδειξη της δήθεν «πυγμής» ενός, κατ’ ουσίαν πανικόβλητου πρωθυπουργού".
Είναι πια ξεκάθαρο και στον πιο αδαή πως δεν υπάρχει ψήγμα ποινικού στοιχείου στην όλη υπόθεση και πως η δίωξη είναι μόνο πολιτική με σαφή στόχο τις ψήφους της Χρυσής Αυγής και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Σύντομα η Αλήθεια θα λάμψει, το σαθρό και χαλκευμένο κατηγορητήριο θα καταπέσει και μαζί με αυτό θα ξεφτιλιστούν αυτοί που σχεδίασαν την πολιτική σκευωρία.