Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Οι μαϊμούδες ξεσάλωσαν: Η ομολογία Μπαλτάκου ωφέλησε την Νέα Δημοκρατία!

  Οι μαϊμούδες ξεσάλωσαν: Η ομολογία Μπαλτάκου ωφέλησε την Νέα Δημοκρατία!
Διαβάζαμε τις προάλλες ότι στην Ινδονησία, που έχει ίδια ποιότητα δημοκρατίας με την ελλαδική, ετοιμάζουν ψυχιατρική πτέρυγα για τους ηττημένους των εκλογών. Οι ταγοί του μνημονίου αντί να ετοιμάζονται, όπως οι ομοϊδεάτες τους στην Ινδονησία, για να υποδεχτούν το αποτέλεσμα των εκλογών, φροντίζουν να παρουσιάζουν ψεύτικες δημοσκοπήσεις για να κοροϊδέψουν τον Λαό, αλλά κυρίως τον εαυτό τους.
Δεν μπορεί να σχολιαστεί αλλιώς μία δημοσκόπηση που παρουσιάζει την σχιζοφρενική εικόνα να φαίνεται – ορθά – ότι το 70% των πολιτών (αφού λέει η GPO 70%, άρα η πραγματικότητα είναι πάνω από 90%) εκτιμά τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου ως σημαντικότατες και από την άλλη να προσπαθούν να εμφανίσουν την Χρυσή Αυγή ως δήθεν στάσιμη.

Το πλέον εξωφρενικό και σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι ότι τα φερέρεφωνα των νταβατζήδων θέλησαν χθες να μας πείσουν πως η ομολογία Μπαλτάκου ωφέλησε την ψοφοδεξιά, ενώ όλοι έχουν αντιληφθεί ότι αυτή η αποκάλυψη ήταν η χαριστική βολή στο απόκομμα της Πολάν και στον -όχι για πολύ ακόμα πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας- Σαμαρά.

Και η εταιρία (GPO) και η εν λόγω εκπομπή έχουν μακρά παράδοση στον αντιχρυσαυγιτισμό και στην εξυπηρέτηση της κυβερνητικής προπαγάνδας. Προσπαθούν να στρεβλώσουν την λαϊκή βούληση, προβάλλοντας ένα ψεύδος, προκειμένου να στρέψουν προς τη ΝΔ την λεγόμενη ψήφο εξουσίας. Η πραγματικότητα, όπως αποτυπώνεται στις πραγματικές δημοσκοπήσεις, αλλά και στην κοινωνία, είναι ότι η ΝΔ έχει τελειώσει πολιτικά, βρίσκεται στο 12%, ακόμα και με την προπαγάνδα συντριπτικά με το μέρος της.
Λαμβάνοντας εμπειρία από άλλες μπανανίες ανά τον κόσμο, καλύτερο θα ήταν να προχωρήσουν με βήμα γοργό στην σταδιακή αποδοχή της αλήθειας, παρά να παραμένουν στην άρνηση που καθόλου δεν βοηθάει.