Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Εξοπλίζονται σαν αστακοί οι τούρκοι και απειλούν την Ελλάδα




Εξοπλίζονται σαν αστακοί οι τούρκοι και απειλούν την Ελλάδα
Η γενική γραμματεία αμυντικής βιομηχανίας SSM  της Τουρκίας ανακοίνωσε την προμήθεια μέσω διαγωνισμού 10 επιθετικών σκαφών (Turkish-type assault boat). Τα επιθετικά αυτά σκάφη ανήκουν στην κατηγορία των Ταχέων Περιπολικών Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) και είναι πλοία με μικρό σχετικό εκτόπισμα και μεγάλη ταχύτητα. Ο οπλισμός τους αποτελείται από κατευθυνόμενα βλήματα, πυροβόλα 20 έως 35 mm μεγάλης ταχυβολίας και τορπίλες.
Τα ονομαζόμενα Turkish- type assault boat (τουρκικού τύπου επιθετικό σκάφος) θα ναυπηγηθούν στην Τουρκία και το ύψος του προγράμματος ανέρχεται σε περίπου 600 εκ. δολάρια. Η σχεδίαση και ανάπτυξη του επιθετικού σκάφους έγινε από την τουρκική εταιρία STM (Savunma Teknolojileri Muhendislik), μια κρατική εταιρία παροχής υπηρεσιών για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη οπλικών συστημάτων,  η οποία ανήκει στην γενική γραμματεία αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας. Η ναυπήγηση των επιθετικών σκαφών θα γίνει στα εγχώρια ναυπηγεία. Οι  κρατικές αμυντικές βιομηχανίες Aselsan και Havelsan θα είναι υπεύθυνες για τα οπλικά συστήματα πυροβόλα και τορπίλες των σκαφών, ενώ η κρατική Roketsan θα κατασκευάσει το σύστημα κατευθυνόμενων  βλημάτων. Θα υπάρξει δε συνεργασία με ξένες εταιρίες για το σύστημα προώθησης και πηδαλιούχησης των σκαφών.
Όπως έχουμε τονίσει πολλάκις στην ιστοσελίδα μας, αλλά και οι βουλευτές μας με ερωτήσεις και τοποθετήσεις στο Κοινοβούλιο, η Τουρκία επενδύει στην αμυντική της βιομηχανία, εξοπλίζεται συνεχώς με επιθετικά όπλα. Σίγουρα έχει αποκτήσει υπεροπλία στο Αιγαίο και η ναυπήγηση των 10 Ταχέων Περιπολικών Κατευθυνόμενων Βλημάτων αυξάνει περισσότερο το επίπεδο της τουρκικής ισχύος στην θάλασσα.
Είναι επιτακτική ανάγκη να επανέλθει σε αποτρεπτικό επίπεδο η ισχύς των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Ισχύς που δυστυχώς με τις προδοτικές μεθοδεύσεις των πολιτικάντηδων έχει απολεσθεί. Οι προδότες πολιτικοί καλυπτόμενοι πίσω από την οικονομική κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν αρνούνται πεισματικά, επιπόλαια αλλά κυρίως βάσει προδοτικού σχεδίου να εξορθολογήσουν και αναβαθμίσουν την ελληνική αμυντική βιομηχανία ώστε να δυνηθούμε σταδιακά να ανταγωνιστούμε  αυτήν της Τουρκίας. Αντιθέτως προβαίνουν σε διάλυση και ξεπούλημα της αμυντικής βιομηχανίας και αλλεπάλληλων πληγμάτων στο αξιόμαχο των Ένοπλων Δυνάμεων της χώρας. Επίσης οι προδότες πολιτικοί κάνουν ότι μπορούν, περιορίζοντας τις αμυντικές δαπάνες, να καταρρακώσουν το ηθικό του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αποτελεί εθνική ανάγκη ο εξορθολογισμός και η αναβάθμιση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας καθώς και η άμεση αύξηση των δαπανών για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προειδοποιεί για μια ακόμη φορά τους πολιτικάντηδες ότι εάν απολεσθεί και μια σπιθαμή  εθνικού εδάφους θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον Ελληνικό λαό και την δικαιοσύνη.