Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ

Τώρα που κόπασαν οι πανηγυρισμοί των πάσης λογής πολιτικάντηδων και των «επαγγελματιών σωτήρων» της πατρίδας μας, ως ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες του νομού Λάρισας που, παρά τον απηνή διωγμό μας από ένα διεφθαρμένο νεποτικό καθεστώς που αυτοαποκαλείται «δημοκρατία», την προσπάθεια απαγόρευσης προεκλογικών μας συγκεντρώσεων από δημαρχίσκους έμπλεους «δημοκρατικών» ιδεών, τον ετσιθελικό αποκλεισμό μας από την πλειονότητα των καταχρεωμένων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, αναδεικνύοντάς μας τρίτη πολιτική δύναμη στο νομό Λάρισας.
Ιδιαίτερη αναφορά όμως πρέπει να κάνουμε:
1)Στους ψηφοφόρους του Ελευθεροχωρίου Ελασσόνας αλλά και του 132ου εκλογικού τμήματος της Κυψέλης- χωριό σύμβολο αγροτικών αγώνων-που μας ανέδειξαν πρώτο κόμμα.
2)Στους 91-κυριολεκτικά και μεταφορικά-ηρωικούς ψηφοφόρους μας στην Τσαριτσάνη που μέσα σε κλίμα ιδεολογικής τρομοκρατίας-που εκπορεύεται από τη γνωστή χειραγωγούμενη «πολιτιστική» πηγή-και γνωστών «δημοκρατικών» εμποδίων στάθηκαν ΟΡΘΙΟΙ και μας έδωσαν ποσοστό 6,17%.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ-και όχι υποσχόμαστε-ότι δε θα τους ξεχάσουμε.
Παραμένουμε εδώ, ζωντανοί, πιστοί στις ιδέες μας, με  υψωμένα τα  λάβαρα της νίκης.
Μια νίκη που θα αρχίσει σύντομα-και πάντως πιο γρήγορα από ότι περιμένουν οι «δημοκράτες» της δεκάρας και της αρπαχτής -και θα στείλει τους διεφθαρμένους, απατεώνες και ψεύτες της πολιτικής, όλους αυτούς δηλαδή που οδήγησαν στην ανέχεια και εξαθλίωση την πλειονότητα των Ελλήνων, εκεί που τους αξίζει. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

Υπεύθυνος Γραφείου
Κολστίδας Δημήτριος