Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Σφαλιάρα στην Κυβέρνηση η δικαστική απόφαση




Σφαλιάρα άνευ προηγουμένου υπήρξε η απόφαση του δικαστηρίου για την αποφυλάκιση των τριών από τους τέσσερις κατηγορούμενους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ  ΑΥΓΗΣ για την κυβέρνηση της μνημονιακής κατοχής. Βιάστηκαν τόσο πολύ να εξυπηρετήσουν τους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ ως την μοναδική απειλή για τα αντεθνικά τους σχέδια, ώστε έστησαν ένα σαθρό κατηγορητήριο για τους Συναγωνιστές μας, το οποίο δεν είχε καμία απολύτως νομική βάση. Ακόμη και η περίπτωση του ΑΘΩΟΥ Συναγωνιστή μας Γιάννη Λαγού θα αποδειχθεί πολύ σύντομα ότι βασίζεται κι αυτή σε ανύπαρκτο κατηγορητήριο.
Όσο αδίστακτοι και ανθέλληνες και αν αποδεικνύονται μέσα από τις πράξεις τους οι εγχώριοι εντολοδόχοι των ξένων δυνάμεων κατοχής τόσο άχρηστοι και ανίκανοι δείχνουν ως προς την μεθοδολογία τους. Ήδη, τους γύρισε μπούμερανγκ η όλη λάσπη, με την δικαστική απόφαση και έπονται και χειρότερα για το σύστημα. Μάλιστα, υπό άλλες συνθήκες, ίσως και να λυπόμασταν τον Σαμαρά για την «κατσάδα» που θα φάει από τα υπερατλαντικά του αφεντικά.
Είναι φανερό ότι αστειευόμαστε, καθώς διασκεδάζουμε με τον ανεύθυνο, ανίκανο και εθνικά επικίνδυνο Σαμαρά, ο οποίος λειτουργεί ως σερβιτόρος των ξένων συμφερόντων. Το τι είδους τιμωρία θα του επιβάλουν τα αφεντικά του για την ανικανότητά του «να τσακίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», όπως με θρασυδειλία έλεγε δεν το ξέρουμε.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η ΕΛΛΑΔΑ που Αγωνίζεται και Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ