Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Για γέλια οι μαϊμού δημοσκοπήσεις - Αν ίσχυαν, δεν θα έτρεμαν τις εκλογές!




Για γέλια οι μαϊμού δημοσκοπήσεις - Αν ίσχυαν, δεν θα έτρεμαν τις εκλογές!
Ενώ το αντεθνικό Καθεστώς των υπηρετών της Τρόικα και του ΔΝΤ καταβάλλει αγωνιώδεις προσπάθειες να κατατρομοκρατήσει τους Έλληνες, κλείνοντας προκλητικά τα μάτια σε δεκάδες περιπτώσεις δολοφονικών επιθέσεων παρακρατικών της Αριστεράς ενάντια σε γραφεία της Χρυσής Αυγής, σε Εθνικιστές αλλά ακόμη και σε ανύποπτους πολίτες, τα καλοπληρωμένα σκύβαλα της στρατευμένης δημοσιογραφίας πέρασαν στο δεύτερο στάδιο της προσχεδιασμένης προβοκάτσιας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή: παρουσιάζουν κάλπικες δημοσκοπήσεις, οι οποίες ήταν έτοιμες από καιρό για να δημιουργήσουν στον Ελληνικό Λαό την εικόνα της «καθίζησης» της εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής.
Σε φυλλάδα προσκείμενη στους πατριδοκάπηλους της Συγγρού, παρουσιάζεται δημοσκόπηση με δείγματα τόσο γελοία, όσο και η κυβέρνηση της υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους. Τα λέγανε μεταξύ τους, οι ελαφροδεξιοί της Νέας Δημοκρατίας, τώρα τα γράφουν κιόλας, μήπως και τα πιστέψουν! Θεωρώντας πως απευθύνονται σε αφρικανούς και ασιάτες, όπως αυτούς που εισάγουν στην Πατρίδα μας και ετοιμάζονται να τους νομιμοποιήσουν για να τους μετατρέψουν σε κομματική τους πελατεία, εμφανίζουν τη Χρυσή Αυγή σε ελεύθερη πτώση, δίνοντάς της ποσοστό 5,8 %!
Η ψευτοδημοσκόπηση, η οποία υποτίθεται έγινε το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου, «καταγράφει» υποχώρηση της Χρυσής Αυγής κατά 2,5 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη, η οποία έδινε τη Χρυσή Αυγή στο 8,3! Μόνο που το σύνολο των πληρωμένων κονδυλοφόρων, των πολιτικών αναλυτών ολόκληρου του πολιτικού φάσματος και φυσικά τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, αναγνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή κυμαίνεται στο 20% (εξ ου και το κυνήγι μαγισσών που ξεκίνησε η συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου από την περασμένη Τετάρτη), οπότε το 5,8% είναι τέτοιας εγκυρότητας, όσο και το προηγούμενο 8,3. Η ίδια δημοσκόπηση-μαϊμού, δίνει στη ΝΔ ποσοστό 25,4%, προφανώς επειδή ο Λαός μας «επιθυμεί» διακαώς να πληρώνει ακόμη σκληρότερους φόρους και χαράτσια, επειδή δεν υπάρχει εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων, όλοι οι Έλληνες έχουν δουλειά και αξιοπρεπή μισθό και φυσικά, επειδή όλοι «αναγνωρίζουν» την «μαχητικότητα» της κυβέρνησης-τσίρκο, απέναντι στην Μέρκελ και την Τρόικα.
Οι λοιποί απατεώνες λαμβάνουν: Σύριζα 22,7% (πρέπει να φαίνεται κοντά ο Σύριζα στη ΝΔ, για να έχει αποτελεσματικότητα η προπαγάνδα της ελαφροδεξιάς: ψηφίστε ΝΔ για να μην κυβερνήσει ο Τσίπρας), ΚΚΕ 5,7% (τι έγινε, ψηφίζουν στη δημοσκόπηση οι πακιστανοί;), ΠΑΣΟΚ 5,3% (5,3% έτρωγε από τις μίζες Τσοχατζόπουλου-Τσουκάτου-Μαντέλη;) ΑΝΕΛ 4,3%, ΔΗΜΑΡ 2,5% ( το δεκανίκι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που απαιτεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.).
Εις ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, η έρευνα της Σάμα - Rass υπήρξε απλά αστεία. Εκεί που γίνεται πραγματικά ανέκδοτο, είναι στο σημείο όπου «καταγράφεται» (στη Βόρεια Κορέα έκαναν τη δημοσκόπηση;) πως σχεδόν 8 στους 10 ερωτηθέντες, θεωρούν τη Χρυσή Αυγή «φασιστική ή εγκληματική οργάνωση»! Το παραλήρημα είναι καταφανές και δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού.
Καθίσταται βέβαιο πως τα κόμματα της κλεπτοκρατίας σε αγαστή συνεργασία (με το αζημίωτο φυσικά) με τα κανάλια και τις φυλλάδες της διαπλοκής, θα συνεχίσουν τον βομβαρδισμό της κοινής γνώμης με ψεύτικες δημοσκοπήσεις, οι οποίες έχουν ένα και μόνο στόχο: να τρομάξουν τον Ελληνικό Λαό και να τον κάνουν να πιστέψει πως η τιτάνια Εθνική προσπάθεια η οποία είδε τα πρώτα της θριαμβευτικά σημάδια τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012, έληξε άδοξα. Σκοπός τους να καλλιεργήσουν στον Ελληνικό Λαό την πεποίθηση πως κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με το ανθελληνικό Καθεστώς. Είναι όμως βαθύτατα νυχτωμένοι εκείνοι οι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι φρονούν πως η Χρυσή Αυγή τελείωσε. Θα τους τελειώσει ο Ελληνικός Λαός που στέκει περήφανα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και ο οποίος θα μετατρέψει τα όνειρα του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου σε εφιάλτη!
Αφού λοιπόν απατεώνες των κομμάτων της μίζας και της διαφθοράς και «έγκυροι» δημοσιογράφοι της -κατ' εργολαβία- εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού διαπιστώνετε «καθίζηση» των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, ιδού η Ρόδος: ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!