Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ανύπαρκτο κράτος: Μετά τον Μαραθώνα κάηκε και η Βαρυμπόπη!



Ανύπαρκτο κράτος: Μετά τον Μαραθώνα κάηκε και η Βαρυμπόπη!
Ο Δένδιας λιάζεται και η Ελλάδα καίγεται!
Νέα φωτιά ξέσπασε στις 23:00 περίπου χθες το βράδυ στην Βαρυμπόπη, η δεύτερη που εκδηλώνεται περίπου την ίδια ώρα στην περιοχή μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, ενώ η προηγούμενη είχε αντιμετωπιστεί άμεσα προτού το μέτωπο επεκταθεί στο βουνό.
Η περιοχή παρ’ όλο που στοχοποιήθηκε από τους εμπρηστές δεν παρακολουθείτο από τις διωκτικές αρχές ώστε να συλληφθούν οι δράστες και να προστατευτεί ένας από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου του λεκανοπεδίου.

Το μέτωπο της φωτιάς αλλάζοντας συχνά κατεύθυνση, κινήθηκε λίγο μετά τις 4 ξημερώματα προς τον οικισμό των Θρακομακεδόνων, ενώ το νότιο τμήμα, νωρίτερα, είχε κατεύθυνση προς το Ολυμπιακό Χωριό, το οποίο αρχικά απειλήθηκε αλλά ο κίνδυνος απομακρύνθηκε καθώς η φορά του αέρα άλλαξε μετά τις 3 το πρωί.

Σήμερα διαβάζουμε στις ανακοινώσεις ότι “μεταφέρονται” επίγειες δυνάμεις από άλλες περιοχές, ότι κάηκε ένα σπίτι και τα υπόλοιπα απλά έπαθαν “ζημιές” και η φωτιά “βαίνει προς ύφεση”.


Το αποτέλεσμα: Καμένη γή, κατεστραμμένα σπίτια, εκκενώσεις περιοχών, διακοπή υδροδότησης και ηλεκτροδότησης, αποπνιχτική ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας και μια κυβέρνηση ανίκανη να κάνει το οτιδήποτε εκτός από να ληστεύει τον λαό και να τα παίρνει από τους “χορηγούς”.

Η χώρα είναι έρμαιο στους εγκληματίες πάσης φύσεως και το μόνο που ενδιαφέρει τους “δημοκράτες” είναι το πως θα απαγορεύσουν στην Χρυσή Αυγή να βοηθήσει με πράξεις (και όχι με λόγια όπως κάνουν αυτοί) τους πολίτες. Ο λόγος απλός... δεν μπορούν να ελέγξουν την Αλήθεια όπως ελέγχουν τα ΜΜΕ. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

Υ.Γ.: Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως κοντά στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στον Μαραθώνα, είχε γίνει η περίφημη μάχη του Μαραθώνα μεταξύ των Αθηναίων και των συμμάχων τους Πλαταιών, εναντίον των Περσών το 490 π.Χ.. Την γη που δεν μπόρεσαν να κάψουν οι πέρσες 2500 χρόνια πριν, το κατάφερε η κυβέρνηση του φον Αντωνάκη.