Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Παρακρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Φάρσαλα

    
Παρακρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Φάρσαλα - Καμία σύλληψη
Επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών δέχτηκαν το απόγευμα της Κυριακής τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Φάρσαλα.

Η επίθεση στα γραφεία του κόμματος έγινε από μεταφερόμενα μέλη της αντιεξουσιαστικής κίνησης Θεσσαλονίκης. Οι οργανωμένοι αντιεξουσιαστές κινήθηκαν εναντίον των άδειων και κλειστών γραφείων της Χρυσής Αυγής και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές. Παρά ισχυρή αστυνομική δύναμη που συνόδευε τις συμμορίες των αναρχικών δεν πραγματοποιήθηκε καμία σύλληψη.
Η τρομοκρατία κράτους και παρακράτους δεν θα περάσει. Όσο και να προσπαθούν να ανακόψουν την δυναμική της Χρυσής Αυγής δεν θα πετύχουν τίποτα. Οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν ο Μάιος πλησιάζει και ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του θα δώσει την δύναμη στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να γκρεμίσει την δικτατορία των διεφθαρμένων. 
Η Τοπική Οργάνωση Φαρσάλων για την άνανδρη επίθεση κατά των γραφείων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Άλλη μια άνανδρη επίθεση από το παρακράτος της αριστεράς δέχτηκαν τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Φαρσάλων σήμερα Κυριακή το απόγευμα. Μια ομάδα περίπου σαράντα ατόμων οι οποίοι ήρθαν με λεωφορείο στα Φάρσαλα, σκαρφαλώνοντας κυριολεκτικά, στον πρώτο όροφο του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Τ.Ο. Φαρσάλων, έσπασαν τα τζάμια προκαλώντας υλικές ζημιές και στον εσωτερικό χώρο των γραφείων.
Η αντίδραση των Συναγωνιστών και κατοίκων της περιοχής ήταν άμεση οι οποίοι αναγνώρισαν μέλη της ομάδας των αντεξουσιαστών με αποτέλεσμα να γίνουν προσαγωγές. Ας καταλάβουν όμως όλοι ότι όσο και να προσπαθούν, τα κάστρα του Εθνικισμού δεν πέφτουν και οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν.