Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Η αρχή του τέλους μια πολιτικής σκευωρίας - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

 
Η αρχή του τέλους μια πολιτικής σκευωρίας - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ από τον Τάκη Μπαλτάκο, μία αλήθεια, την οποία καθόλου πειστικά διέψευσε, γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ τόση αλήθεια το ένοχο καθεστώς, είναι η αρχή του τέλους μιας τερατώδους πολιτικής σκευωρίας.
Όμως οι ΣΚΕΥΩΡΟΙ, περί άλλων τυρβάζουν... Τους φτύνουν και αυτοί λένε πως ψιχαλίζει!
Αντί να απαντήσουν στην ουσία για την ωμή και δικτατορική παρέμβαση στη δικαιοσύνη, για το πως οδηγήθηκαν χωρίς στοιχεία στην φυλακή μέχρι τώρα έξι βουλευτές και αναμένεται συνέχεια, αντί να απαντήσουν με ΣΤΟΙΧΕΙΑ αναμασούν αναθέματα.
ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ τους λειτουργούς της δικαιοσύνης, οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απέξω, και μιλούν για... στοιχεία, να πουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, το οποίο να συνδέει άμεσα, όπως προβλέπει ο νόμος, έστω και έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.
Είμαστε ΑΘΩΟΙ και το γνωρίζουν και επειδή το γνωρίζουν είναι ΕΝΟΧΟΙ και επιβεβαιώνουν πλήρως με τις πράξεις τους τα όσα λέει στο γνωστό βίντεο ο Τάκης Μπαλτάκος.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει, θα ισοπεδώσει τα ανθρωπάκια που η σκιά τους είναι πολλή μικρή για να κρύψει τον Ήλιο της Δικαιοσύνης.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Πέμπτη 3 Απριλίου 2014