Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Αντιδημοκρατικό αμόκ στα «Νέα»: Δυστυχώς, η ψήφος στην Χρυσή Αυγή έχει το ίδιο βάρος με τις υπόλοιπες!

 
Αντιδημοκρατικό αμόκ στα «Νέα»: Δυστυχώς, η ψήφος στην Χρυσή Αυγή έχει το ίδιο βάρος με τις υπόλοιπες!
Αυτοί οι «δημοκράτες» της μνημονιακής συγκυβέρνησης  φαίνεται ότι έχουν μια πολύ «ελιτιστική» άποψη για τον εαυτό τους, είτε πρόκειται για πολιτικούς, είτε για δημοσιογράφους, είτε για οποιοδήποτε άλλο μέρος της παρεούλας τους. Στα «Νέα» της Δευτέρας  ένας δημοσιογράφος του ΔΟΛ, κάποιος Μιχάλης Μήτσος, ανάμεσα στα άλλα γράφει και τα εξής:
«Η Χρυσή Αυγή πέφτει, αλλά δεν εξαφανίζεται. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ένα μέρος των συμπατριωτών μας είναι ρατσιστές, γουστάρουν τσαμπουκάδες και θέλουν να πετάξουμε τους μετανάστες στη θάλασσα. Το μεγαλείο της δημοκρατίας είναι ότι η ψήφος τους έχει το ίδιο βάρος με των υπολοίπων».
Θαυμάστε ύφος και ήθος από έναν «δημοκράτη» της πλάκας. Ενοχλείται από το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν «δυστυχώς» την ίδια βαρύτητα μ’ αυτή των υπολοίπων. Αφήνει σαφή υπονοούμενα ο κονδυλοφόρος αυτός, ότι η ψήφος όσων υποστηρίζουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στερείται αξίας, ουσίας και σοβαρότητας, γιατί απλούστατα δεν συμβαδίζουν με τις προτιμήσεις του.
Ενώ αν ψήφιζαν τα κόμματα του μνημονίου, τότε προφανώς η ψήφος τους θα είχε τη «βαρύτητα» που της αρμόζει. Αν ψήφιζαν τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» με τις μίζες, τα σκάνδαλα, τα χρέη στις τράπεζες και την επιβολή στυγνών εγκληματικών μέτρων σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού, τότε θα είχαν αυτομάτως αναβαθμισμένο κύρος.
Κάπου, όμως, μέσα στο παραλήρημα μίσους και απέχθειας προς τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο δημοσιογράφος έχει δικαιωθεί στις επιθυμίες του, έστω και αν δεν το έχει καταλάβει (;) μέχρι τώρα. Η ψήφος στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν «έχει το ίδιο βάρος με των υπολοίπων».  Αυτό φαίνεται από την αντιμετώπιση που υπάρχει απ’ όλους τους φορείς του συστήματος απέναντι στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο δεν αντιμετωπίζεται ως ένα Νόμιμο Πολιτικό Κόμμα του Κοινοβουλίου με τεράστια Λαϊκή απήχηση, αλλά ως μια «εγκληματική οργάνωση» με εντελώς ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες.
«Το μεγαλείο της δημοκρατίας», όπως την εννοεί ο Μήτσος και ο κάθε Μήτσος, είναι τέτοιο ώστε, αν αύριο απειληθούν τα στενά συντηρητικά συμφέροντα όλων όσοι επιβουλεύονται την πραγματική Δημοκρατία, δεν θα διστάσει να αφαιρέσει ακόμα και το δικαίωμα ψήφου προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… «Δημοκρατία» γι’ αυτούς είναι μόνο ό,τι συμφέρει την εξουσιαστική κλίκα που καταδυναστεύει το Έθνος μας.

Γιώργος Μάστορας