Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Το όνομα μας “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

 
Το όνομα μας “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία”

Δεν θέλει κράξιμο η Μέρκελ. Αυτοί θέλουν κράξιμο αυτοί οι προδότες. Αυτοί υπέγραφαν, αυτοί οι Ελληνόφωνοι…
Η Ελλάδα συνεχίζει να δανείζεται, η παραγωγή της συνεχίζει να συρρικνώνεται, η ύφεση συνεχίζει να αυξάνει, η ανταγωνιστικότητα της χώρας συνεχίζει κάθε χρόνο να μειώνεται, τα κέρδη των επενδύσεων που προσκαλούν οι πρωθυπουργοί θα εξάγονται εκτός Ελλάδας, στις επιχειρήσεις που δημιουργούν στις ΕΟΖ χαρίζονται οι φόροι (Χαλκιδική, λιμάνι Πειραιά κλπ.), οι μειοδότες συνεχίζουν να σχεδιάζουν ψηφοθηρικές προσλήψεις με σκοπό να δώσουν δουλειές στο δημόσιο (5μηνα) σε αντιπαραγωγικές δραστηριότητες σπαταλώντας δανεικά. Αυτό όλα δεν οδηγούν σε ανάπτυξη. Πρόκειται για καθοδηγούμενη εξαθλίωση με συγκεκριμένο σκοπό.
Πλησιάζουν Αυτοδιοικητικές εκλογές και έχουν βγεί οι "υποψήφιοι" στον δρόμο, να μοιράζουν κάρτες με το ονοματεπώνυμο τους αριστερά και δεξιά. Πολιντικάντηδες μια άλλης εποχής, στα κόμματα του ανύπαρκτου Αντιπεριφερειάρχη Β.Τσιάκου ή της "πολλά" υποσχόμενης Η.Διώτη.
Εμείς, η "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία", τα παιδιά της διπλανής πόρτας, τα παιδιά της Χρυσής Αυγής, φωνάζουμε ακόμα και τώρα να μπούν οι κλέφτες φυλακή ΑΛΛΑ μάταια δεν μπαίνει κανείς τους φυλακή. Πρώτα η πατρίδα, μετά η Δημοκρατία και σοκάρετε το χουντικό κράτος Σαμαρα-Βενιζέλου, μόλις το ακούει από τον έγκλειστο Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.
Αυτή η αντρίκια, Ελληνική, η ατόφια τοποθέτηση, δεν είναι πολιτική, είναι ιστορική που κανείς λογικός δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Για την Χρυσή Αυγή, προτεραιότητα είναι ΝΑΙ η πατρίδα και έπειτα το κοινοβουλευτικό σύστημα, το οποίο έχει εξευτελιστεί με τα Μνημόνια κι έχει κάνει το Σύνταγμα λάστιχο. Κι αυτή η καθαρή γραμμή δεν αλλάζει όσες διώξεις και αν υποστούν οι κοινωνοί της.
Το όνομα μας "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία" και υποψήφιος περιφεριάρχης μας ο παράνομα έγκλειστος βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Ζητάμε την ψήφο σας ΟΧΙ σουλατσάροντας στις πλατείες της Καρδίτσας σαν τις αστείες καρικατούρες με τα ακριβά κοστούμια και τις κυρίες με τις ψιλοτάκουνες γόβες, που έχει ξαμολύσει ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Β. Τσιάκος  και η κουλτουριάρα της ψευτοαριστεράς Η. Διώτη.
Εμείς που έχουμε υποστεί διώξεις, σκοτωμούς, εγκληματικές ενέργειες, παράνομες φυλακίσεις, με το ηθικό ψηλά παρατηρούμε τον "περιοδεύων θίασο" των τοπικών πολιτικάντιδων, που βγήκαν από τα γραφεία να ζητάνε την ψήφο σας, χωρίς ακόμα να έχουν καταλάβει ότι δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με μιά απλή μετακίνηση ψηφοφόρων πρός την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά για μια μετακίνηση μιας ολόκληρης παράταξης.
Είπαν ψέμματα, κορόιδεψαν, διέλυσαν, κλείσαν μαγαζία και σπίτια, κατέστρεψαν κόσμο. Κι έχουν το θράσος να μας κουνούν το δάχτυλο. Να μας λένε τι είμαστε και τι δεν είμαστε.
Είναι απατεώνες. Οχι Μαυρογιαλούροι με ψεύτικα γιοφύρια. Κοινοί απατεώνες. Κάνουν άδικο, κάνουν κακό και το ξέρουν. Δεν είναι αμέλεια. Είναι προμελέτη. Δεν τολμούν να βγούν 4 χρόνια από τα γραφεία τους χωρίς δέκα φανερούς κι άλλους τόσους κρυφούς να τους φυλάνε απ´ την αγάπη του λαού. Κάθε μέρα που περνάει βυθίζουν την  χώρα στο χάος και τον λαό στον τρόμο και τη θλίψη.

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας
Παναγιώτης Παγκάκης