Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ομολογία ήττας από τα φερέφωνα του Μαξίμου: Ούτε Άρούλης, ούτε Νικήτας μπαίνουν στον δεύτερο γύρο!

    49
Ομολογία ήττας από τα φερέφωνα του Μαξίμου: Ούτε Άρούλης, ούτε Νικήτας μπαίνουν στον δεύτερο γύρο!
Αυτοδιαψεύστηκαν για ακόμη μια φορά τα παπαγαλάκια του Μαξίμου που προσπαθούν μάταια με στημένες δημοσκοπήσεις και οχετούς λάσπης να περιορίσουν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Παρά τον συνεχιζόμενο πόλεμο προπαγάνδας τα... πουλέν της Συγγρού Αρούλης και Νικήτας ψάχνουν την ψήφο τους, την ίδια ώρα που ο συνδυασμός "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" με υποψήφιο δήμαρχο τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη καλπάζει προς τον θρίαμβο.
Το ότι έχουν βάλει πλερέζες στην πιάτσα Συγγρού δεν το λέμε εμείς, αλλά το παραδέχονται τα φερέφωνά τους.
Αντιγράφουμε αυτούσιο το σχετικό άρθρο των "Παραπολιτικών": "Μπαίνουν τα "μεγάλα μέσα" να τα βρουν Άρης- Νικήτας. Απογοητευτικά τα αποτελέσματα και για τους δύο...
Απογοητευτικά είναι τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων και για τους δύο "γαλάζιους" υποψήφιους Άρη Σπηλιωτόπουλο και Νικήτα Κακλαμάνη. Οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις δεν βάζουν κανέναν από τους δύο στον δεύτερο γύρο, με αποτέλεσμα τα ανώτερα κλιμάκια του Μαξίμου να έχουν έναν πραγματικό πονοκέφαλο. Ήδη μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση να γίνει προσπάθεια απόσυρσης του Νικήτα , με δημόσια δήλωση στήριξης του ομοϊδεάτη του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Για να γίνει φυσικά αυτό, δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά αν συνεχιστούν να δείχνουν τα ίδια αποτελέσματα οι δημοσκοπήσεις η προσπάθεια θα ενταθεί".
Είναι λογικό να παραδέχονται την ήττα τους στα επιτελεία της ψοφοδεξιάς, καθώς έχουν στα χέρια τους τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πιθανώς ο Δήμος Αθηναίων να βαφτεί γαλανόλευκος από την πρώτη Κυριακή.
Ακόμα κι αν το σάπιο καθεστώς φυλακίσει παράνομα τους Συναγωνιστές υποψηφίους για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, στην Συγγρού θα έχει θρήνο και στον Κορυδαλλό πανηγύρι!
Ο ελληνικός λαός θα δώσει ηχηρή απάντηση στους σκευωρούς και τους κλεπτοκράτες και θα αθωώσει πανηγυρικά τους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής.