Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ιωάννης Σχοινάς - Εκδότης “Νέα Θέσις”: Η Χρυσή Αυγή είναι η Ελληνική νεολαία!



Ο Γιάννης Σχοινάς είναι εκδότης, ιδιοκτήτης του εθνικού εκδοτικού οίκου «Νέα Θέσις», η προσφορά του οποίου στην Εθνική Ιδεολογία είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Εξαιρετικά παλαιός στον Εθνικιστικό Αγώνα συντάσσεται με τους Έλληνες Εθνικιστές της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», καθώς θεωρεί χρέος του να δώσει τον Αγώνα με τα υπερήφανα νιάτα κόντρα στο σάπιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας.
Ο Γιάννης Σχοινάς μέσα σε κλίμα συγκίνησης εξήγησε τους λόγους της υποψηφιότητάς του με την Ελληνική Αυγή, πρώτον γιατί είναι Εθνικιστής, δεύτερον γιατί στον εκδοτικό οίκο «Νέα Θέσις» έχει δεχθεί πάνω από 25 εμπρηστικές επιθέσεις και βιώνει την αδικία από την διαφθορά του συστήματος, από το αριστερό παρακράτος που τώρα έγινε «δεξιό».
Είπε ότι αυτόν τον διωγμό που υφίστανται τα ελληνικά νιάτα, δηλαδή η Χρυσή Αυγή γιατί στην πλειοψηφία απαρτίζεται από νέους κάτω 35 ετών δεν μπορεί να τον ανεχθεί, πολύ περισσότερο τις φυλακίσεις Εθνικιστών και ειδικά του Γενικού Γραμματέα Νικολάου Μιχαλολιάκου τονίζοντας ότι αυτά συνέβαιναν μόνο σε κομμουνιστικά καθεστώτα.
Σημείωσε ότι δεν είναι μόνο οι φυλακίσεις, είναι και οι δύο δολοφονίες του Γιώργου Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνηενώ παράλληλα προσπαθούν να κάνουν το ίδιο και στην σκέψη μας, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα περάσει γιατί το πνεύμα των Ελλήνων ήταν είναι και θα παραμείνει ελεύθερο και εθνικιστικό.
Κλείνοντας σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα θυμίζοντας τους στίχους του Νίκου Γκάτσου για τους Έλληνες πολιτικούς: Μα για να σωθεί η Ελλάδα στους καιρούς τους ύστατους βρείτε κάπου έναν καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους".