Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Από στόμα σε στόμα το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ σε ολόκληρη την Ελλάδα








Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές, μόλις 11 εβδομάδες απομένουν για τις εκλογές της 18ης Μαΐου και το Κίνημά μας βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτικού σκηνικού, όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή στην Πατρίδα μας. ΑΠΑΝΤΕΣ ασχολούνται με εμάς χωρίς εμάς, αλλά εμείς,αντίθετα απ´ ό,τι λέει ο γνωστός στίχος, δεν φοβόμαστε για αυτά που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον και θα έχουν ως στόχο το Κίνημά μας. 
Είμαστε καθαροί και ανθεκτικοί σαν το διαμάντι. Είμαστε το αύριο και είναι το θλιβερό χτες. Οι (αντι)δημοκράτες μας έχουν αποκλείσει από παντού, ακόμη και από τη Δημόσια Τηλεόραση που , δυστυχώς, πληρώνουμε και εμείς! Αν νομίζουν πως μας ενοχλεί κάνουν μεγάλο λάθος.Εμείς έχουμε κάτι που δεν απέκτησαν ποτέ τα κομματόσκυλα της μεταπολίτευσης. Έχουμε τον Ελληνικό Λαό να μιλάει για τη Χρυσή Αυγή και να διαδίδει από στόμα σε στόμα τις Ιδέες και τις Αλήθειες, τις οποίες δεν φοβηθήκαμε να πούμε με οποιοδήποτε κόστος, ακόμη και με αυτό της στέρησης της Ελευθερίας μας. Δεν υπάρχει για εμάς κόστος μπροστά στη Σωτηρία της Πατρίδας μας. Ειδικά εμείς που βρισκόμαστε ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΔΙΚΑ στη φυλακή, υποστηρίζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας ότι είναι ΤΙΜΗ ΜΑΣ που φυτέψαμε το σπόρο ώστε να ανθίσει κάτι ΝΕΟ σε αυτή την ταλαιπωρημένη χώρα.
Συναγωνιστές, μην αφήσετε την Ελπίδα να σβήσει. Τώρα είναι η ευκαιρία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Σε αυτόν τον ωραίο Αγώνα μας, όπως γνωρίζετε, δεν υπάρχει ούτε οικονομική στήριξη, ούτε προβολή από κανένα μέσο. Μόνο λάσπη, συκοφαντίες και ψέματα διαθέτουν για το Κίνημά μας. Εμείς όμως διαθέτουμε κάτι που δεν θα φιμώσουν ποτέ: τη φωνή μας! Διαδώστε από στόμα σε στόμα τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Στείλτε το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ απ´ άκρη σ´άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μιλήστε σε φίλους, σε γνωστούς ακόμα και αντίθετης ιδεολογίας. Εξηγήστε σε όλους τι είναι η Χρυσή Αυγή μακριά από τη λάσπη των καθεστωτικών ΜΜΕ. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτό το κάλεσμα.
Η Χρυσή Αυγή έχει σπάσει κάθε διαχωριστική γραμμή. Το αποδεικνύει περίτρανα και η προσέλευση που έχουμε στην οικογένεια της Χρυσής Αυγής από όλους, κυριολεκτικά, τους πρώην πολιτικούς χώρους. Το ένστικτο του Έλληνα αναγνωρίζει πάντα το ΓΝΗΣΙΟ και το ΑΛΗΘΙΝΟ. Διαδώστε τις δύο εφημερίδες μας και τους διαδικτυακούς μας τόπους, που αποτελούν τα μοναδικά μας αλλά πανίσχυρα όπλα. Το οπλοστάσιο, που τόσο πολύ ενδιαφέρει την Κλάπα και τους λοιπούς επίορκους δικαστικούς, μπορούν άνετα να το ανακαλύψουν στοwww.xryshaygh.com. Άδικα ταλαιπωρούν τα παιδιά της Αντιτρομοκρατικής να τρέχουν σε μοναστήρια και αποθήκες. 11 εβδομάδες, λοιπόν, μέχρι την επόμενη ΝΙΚΗ του Κινήματός μας. Εμείς από τα Κελιά της Τιμής και εσείς από σπίτι σε σπίτι, από γειτονιά σε γειτονιά, σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Επικράτειας. Δίνουμε αυτή τη μάχη για εμάς, τα παιδιά μας και, κυρίως, την Πατρίδα μας.
Καλή Δύναμη και Καλό Αγώνα σε ΟΛΟΥΣ!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Πολιτικός κρατούμενος