Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 9ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ



         Μέσω του παρόντος δελτίου Τύπου, επιθυμώ να πληροφορήσω  τους πολίτες του νομού μας για το τι πραγματικά συνέβη στην Τσαριτσάνη την 9η Μαρτίου του τρέχοντος, αφού οι προπαγανδιστές του ψυχορραγούντος αποκόμματος της Ε.Σ.Σ.Δ. (Κ.Κ.Ε),φρόντισαν για ακόμη μία φορά να διαστρεβλώσουν τα αληθή γεγονότα και να επιβληθούν με απειλές και ύβρεις εναντίον απλών πολιτών.
       Κλιμάκιο του Εθνικιστικού - Αγωνιστικού  συνδυασμού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, <<ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ>>, με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λαρίσης, Δημήτριο Κολτσίδα και αποτελούμενο από  υποψηφίους της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας Ελασσόνος, αλλά και από την Τσαριτσάνη, μετέβη στη μαρτυρική κοινότητα με σκοπό να παραστεί στις εκδηλώσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στην πλατεία του χωριού επί τη ευκαιρία της Κυριακής της Ορθοδοξίας. Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις τελούσαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας (χρηματοδότηση) και διοργανωνόταν από το Σύλλογο Γυναικών Τσαριτσάνης. 
       Δυστυχώς όμως όπως αποδεικνύεται σε αυτή τη χώρα ελάχιστοι εναπομείναντες νοσταλγοί των κατσαπλιάδων ληστοσυμμοριτών οι οποίοι κρύβονται πίσω από συλλόγους, αρνήθηκαν την παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υποστηρίζοντας ότι πρόκειται σύμφωνα με τη νοσηρή φαντασία τους για ναζιστική οργάνωση. Φαίνεται ότι τα ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου, οι θλιβεροί και τρισάθλιοι ιδεολογικοί απόγονοι των σφαγέων του Μελιγαλά και του Φαινεού, οι υμνητές του σφαγέα του Λιτοχώρου <<Γιώτη>>, τροχίζουν και πάλι τα κονσερβοκούτια τους, έτοιμοι να δώσουν μάχες εναντίον οποιουδήποτε σκέπτεται ελληνικά, εργάζεται για την οικογένειά του και αγαπά την πατρίδα του. Συνεχίζουν εν έτει 2014 να βλέπουν φαντάσματα και να γράφουν στην ξύλινη γλώσσα τους, στην οποία στις 100 λέξεις θα συναντήσει κανείς τουλάχιστον 30 φορές τη λέξη κεφάλαιο και άλλες τόσες τη λέξη καπιταλισμός, που μακάρι οι ινστρούχτορές τους να τους είχαν εξηγήσει ορθά το τι σημαίνουν.
       Στο σημείο αυτό θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά τα όσα οι συνοδοιπόροι του Χότζα και των παρανοικών της Βορείου Κορέας διαδίδουν περί της παρουσίας του Συναγωνιστού και επομένου Δημάρχου του Δήμου Αθηναίων, Ηλία Κασιδιάρη στην Τσαριτσάνη, αφού ο εν λόγω Συναγωνιστής πέρασε απλώς από τη γέφυρα του χωριού με σκοπό να μεταβεί στην Κοζάνη όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση παρουσιάσεως υποψηφίων. Το όλο γεγονός της παραπληροφόρησης του κόσμου από τους πνευματικούς απογόνους των δηλωσιών της Μακρονήσου, αποδεικνύει περίτρανα ότι αξίως φαγώθηκαν τα ρούβλια της <<Μαμάς Μόσχας>> και του <<πατερούλη Στάλιν>> ,για την προπαγανδιστική κατάρτιση των εγχώριων πεμπτοφαλαγγιτών.
       Απευθύνω ξεκάθαρο μήνυμα προς τον παρα-μορφωτικό σύλλογο και τον προσφάτως εμφανισθέντα στα κομμουνιστικά δρώμενα, αγροτικό σύλλογο Τσαριτσάνης, οι οποίοι αμφότεροι σε λίγο καιρό θα σβήσουν αφ' ενός μεν λόγω του μέσου όρου ηλικίας που συναντάται στον συγκεκριμένο <<ιδεολογικό>> χώρο, αφ' ετέρου δε λόγω του γυρίσματος της πλάτης από την πλευρά του ελληνικού λαού. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υποστέλλει τις σημαίες και τα δαφνοστεφανωμένα λάβαρά της. Συνεχίζει τον αγώνα της κερδίζοντας καθημερινά όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού. Ο αγών της δίνεται πραγματικά για την Πατρίδα, την Τιμή και το Λαό και όχι για τα ορφανά του Περισσού που δεν έχουν καταλάβει ποτέ το πως βγαίνει το μεροκάματο. Δε διαθέτουμε τεμπέληδες κι αργόσχολους στις τάξεις μας. Δε διαθέτουμε ψευτοαντιστασιακούς της δεκάρας που υψώνουν τις γροθιές τους σε ένδειξη ανοησίας. Δε διαθέτουμε τραμπούκους με δείκτη νοημοσύνης υπό του μηδενός, οι οποίοι κουνάνε κόκκινα πανιά καρφωμένα σε παλούκια, έτοιμα να στείλουν στο νοσοκομείο οποιοδήποτε εργαζόμενο αρνηθεί να συμμετάσχει σε κομματικά υποκινούμενη απεργία. Καλά θα κάνετε να το συνειδητοποιήσετε τώρα που είναι νωρίς. Ακόμη και στην Τσαριτσάνη τα ποσοστά μας αυτή τη φορά θα είναι διψήφια.
     Κλείνοντας, απευθυνόμενη στον αγαπητό κ. Αβρανά, που ειλικρινά του εύχομαι στις προσεχείς τοπικές εκλογές να καταφέρει να βρει την ψήφο του, θα του συστήσω να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του.Μάλλον έχει ξεχάσει ότι ζει και σε μια χώρα εθνικά και πατριωτικά σκεπτόμενη. Κύριε Αβρανά, ξεχνάτε ότι ανήκετε στους ηττημένους; Ξεχνάτε  ότι ανήκετε σ'εκείνους που έφευγαν τρέχοντας από τις κορυφές του Βίτσι και του Γράμμου, με προορισμό την εξωτική Τασκένδη και τους υπόλοιπους κομμουνιστικούς παραδείσους του μπλοκ; Τι θέλετε δηλαδή να γίνουμε όλοι κομμουνιστές και άθεοι σε αυτό τον τόπο; Όχι κύριε Αβρανά. Δε θα σας κάνουμε τη χάρη. Ούτε σ'εσάς, ούτε σε κανένα παραμορφωτικό σύλλογο. Κι όπως έλεγαν οι σύντροφοί σας πάνω στο Γράμμο, λίγο πριν δούνε από κοντά τα τιμημένα Στέμματα του Εθνικού Στρατού μας, ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ...         


                  ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΙΑΔΟΥ      
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
Του Συσνδυασμου ‘ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ’