Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

ΟΧΙ στο νέο χαράτσι που ξεσπιτώνει τους ΈλληνεςΟ Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τόνισε αρχικά την βαθιά κρίση στην οποία έχει πέσει η ελληνική κοινωνία, την στιγμή που κάποιοι άλλοι συνεχίζουν και απολαμβάνουν προκλητικά προνόμια.
Στην συνέχεια τόνισε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, μια περίοδο όπου και πάλι ευνοήθηκαν οι πλούσιοι και την πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Και στο τέλος  αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι! Ακόμη αναρωτήθηκε πώς γίνεται το διεφθαρμένο σύστημα (επιχειρηματίες, πολιτικάντηδες, αργυρώνητοι δημοσιογράφοι) να διατηρεί ακέραια τα εισοδήματα του και να τα αυξάνει εν καιρώ κρίσης, την στιγμή που ολοένα και περισσότεροι Έλληνες διαβιούν στα όρια της φτώχειας.
Τα εισοδήματα των Ελλήνων μειώνονται συνεχώς, ενώ οι τιμές των βασικών προϊόντων αυξάνονται. Ο λαός εξαθλιώνεται και στενάζει κάτω από τις δυσβάσταχτες οικονομικές μνημονιακές πολιτικές.
Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για ένα Εθνικό και Λαϊκό κράτος, δίκαιο, κυρίαρχο και ανεξάρτητο από Μνημόνια και διεθνείς τοκογλύφους!