Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Άθλια γερμανικά σκουπίδια προσβάλλουν την Ελληνική Σημαία




Άθλια γερμανικά σκουπίδια προσβάλλουν την Ελληνική Σημαία
Δύο άθλια γερμανικά σκουπίδια, ένας πολιτικάντης και ένας δημοσιοκάφρος, προσβάλλουν την Πατρίδα μας και την Σημαία μας ζωντανά στην γερμανική τηλεόραση. Ο πρόεδρος των «ευρωσκεπτικιστών» (κόμμα που θα συγκεντρώσει μη ευκαταφρόνητο ποσοστό στις προσεχείς εκλογές) παριστάνει τον καραγκιόζη τυλιγμένος με το εθνικό μας σύμβολο. Ένας ακόμη γελοίος τύπος τον σιγοντάρει, φωνάζοντας το σύνθημα «Έξω οι ναζί». Για να τονίσουν την πρόκλησή τους αυτά τα σκουπίδια έχουν φροντίσει να σκίσουν και να κρατούν ανάποδα την ελληνική σημαία.
Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει τον ανθελληνισμό των γερμανών, αλλά και το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα της χώρας μας, που αποδέχεται και επιβραβεύει τέτοιες πράξεις. Δεν ξεχνάμε πως όταν το εθνικό μας σύμβολο καιγόταν στα κέντρα των μεγάλων πόλεων κανείς δεν άγγιζε τους δράστες. Δεν ξεχνάμε τον υπουργό της τωρινής κυβέρνησης Βαρβιτσιώτη που δήλωνε ότι κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να καίει την ελληνική σημαία. Δεν ξεχνάμε την ΝΔ που μοίραζε πλαστικά σημαιάκια σε πακιστανούς με 20ευρα για να τα ανεμίζουν στις κομματικές της εκδηλώσεις και μετά να τα πετούν στα σκουπίδια.
Η άθλια μνημονιακή εξουσία ξεπούλησε τη χώρα στους γερμανούς και συνομιλεί σήμερα με όλα αυτά τα κοπρόσκυλα, που όχι μόνο κερδοσκοπούν εις βάρος του λαού μας, αλλά έχουν το θράσος να προσβάλλουν τα εθνικά μας σύμβολα.