Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΗΜΑ: «Λαϊκό Κίνημα πλέον η Χρυσή Αυγή - Μακράν πρώτη στον Δήμο της Αθήνας»




ΤΟ ΒΗΜΑ: «Λαϊκό Κίνημα πλέον η Χρυσή Αυγή - Μακράν πρώτη στον Δήμο της Αθήνας»
«Η ελληνική Ακροδεξιά έχει λάβει διαστάσεις λαϊκού κινήματος. Η Χρυσή Αυγή απέσπασε το απίστευτο ποσοστό 7% στις περυσινές εκλογές και ως σήμερα το έχει διπλασιάσει. Σε μυστικές δημοσκοπήσεις για τον δήμο της Αθήνας ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τον «σκληρό» υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια»
Το απόσπασμα αυτό προέρχεται από τη ναυαρχίδα του μνημονίου, το καθεστωτικό «ΒΗΜΑ» και παρουσιάζει γυμνή την αλήθεια για την αλλαγή που έχει επέλθει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Το άρθρο ανήκει σε κάποιον Παύλο Παπαδόπουλο και φέρει τον… επαναστατικό τίτλο: «Φραγμός στον εκφασισμό». Παραθέτουμε - για λόγους ενημέρωσης των αναγνωστών μας - ολόκληρο το κείμενο του κυριακάτικου βήματος:
«Ο εκφασισμός της Ελλάδας επιταχύνεται την ώρα που όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι οφείλεται στην τρόικα που παγίδευσε την οικονομία μέσα σε ένα μνημόνιο σκληρής λιτότητας και τριετούς πιστωτικής ασφυξίας. Η οργανωμένη επίθεση που δέχθηκαν την Πέμπτη στο Πέραμα μέλη του ΚΚΕ από μέλη της Χρυσής Αυγής είναι μία ακόμη επιβεβαίωση ότι η ελληνική Ακροδεξιά έχει λάβει διαστάσεις λαϊκού κινήματος. Η Χρυσή Αυγή απέσπασε το απίστευτο ποσοστό 7% στις περυσινές εκλογές - και ως σήμερα το έχει διπλασιάσει. Σε μυστικές δημοσκοπήσεις για τον δήμο της Αθήνας ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τον «σκληρό» υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια. Πολίτες που έχουν χάσει δουλειές και περιουσίες παραμερίζουν το «έργο Δένδια» μπροστά στη σφοδρή επιθυμία τους να ισοπεδώσουν το «κατεστημένο».
Κάνουν λάθος όσοι δοξολογούν την κυβερνητική δημοσιονομική γεωμετρία και εκτιμούν ότι η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη να «πνιγεί» μέσα στο...  πρωτογενές πλεόνασμα. Οι γνωρίζοντες τα ευρωπαϊκά παραδέχονται ότι οι αναγκαιότητες και οι συμβιβασμοί της ευρωζώνης στο πλαίσιο της μόνιμης διακυβερνητικής Βαβέλ θα αναγκάσουν την οικονομία να λειτουργεί υπό συνθήκες πιστωτικής ασφυξίας για μερικά ακόμη χρόνια (!) και ότι το φυσικό επακόλουθο της πολιτικής αυτής είναι η επενδυτική ξηρασία, η κοινωνική εξαθλίωση και η φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό. Δεν θα μεταναστεύσουν όμως όλοι οι Έλληνες στο εξωτερικό, αφού οι περισσότεροι, μη έχοντας άλλη επιλογή, θα συνεχίσουν να βιώνουν το αδιέξοδο βλέποντας τη λογική τους να δοκιμάζεται και το μίσος μέσα τους να διογκώνεται. Η Χρυσή Αυγή, ένας μικρός και μέχρι πρότινος σχεδόν άγνωστος στους πολλούς πολιτικός σχηματισμός, κατόρθωσε να γίνει ο κυριότερος διάμεσος των αισθημάτων εκδίκησης και μίσους, όχι μόνο κατά του κοινοβουλευτισμού αλλά και εναντίον κάθε λογής μειονοτήτων, με γνώμονα το γνωστό ναζιστικό πρότυπο.
Η Χρυσή Αυγή, όπως γνωρίζουν καλά τα κομματικά επιτελεία, δεν υποστηρίζεται από κάποια «φυλή των Ζουλού» που δεν ξέραμε ότι υπήρχε, αλλά προσελκύει ψηφοφόρους από όλα τα κόμματα. Όπως αποκαλύπτουν οι μετρήσεις, μεγάλο μέρος των υποστηρικτών της είναι κυρίως νέοι με μέση και ανώτερη μόρφωση. Κατά συνέπεια μάλλον είναι σαφές ότι η κοινωνική έκρηξη που πολλοί αναζητούν στους δρόμους έχει ήδη συμβεί στα σπίτια και είναι η ενίσχυση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για ένα πολιτικό φαινόμενο που βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία με την αποτυχία του μνημονίου - στο δημοσιονομικό και στο τραπεζικό σκέλος. Αν η αποτυχία της ασκούμενης πολιτικής εξακολουθήσει να γίνεται ανεκτή, μπορεί να φτάσει η στιγμή που με τρόμο πολλοί επιφανείς θα αντιληφθούν ότι το τίμημα της παραμονής στο ευρώ ήταν ο εκφασισμός της Ελλάδας. Ως εκ τούτου η διάσωση της χώρας και η θωράκιση της Δημοκρατίας πρέπει να καταλάβουν άμεσα την πρώτη θέση των προτεραιοτήτων, αφού ούτως ή άλλως μια Ελλάδα ακραία και φασιστική δεν θα έχει καμία θέση στην Ευρώπη».
Σχόλια Χρυσής Αυγής: Από το παραπάνω κείμενο επιβεβαιώνονται κάποιες από τις βασικές μας θέσεις:
1) Το μνημόνιο και τα επακόλουθά του (ανεργία, ανέχεια, απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας) δεν τελειώνουν. Ούτε οι ίδιοι οι μνημονιακοί δεν πιστεύουν τις ψευδείς εξαγγελίες του πρωθυπουργού τους για διέξοδο από την κρίση.
2) Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο γνήσια λαϊκό Κίνημα των ημερών μας και ενώνει εκατομμύρια Έλληνες ανεξαρτήτως παλαιότερης πολιτικής τοποθέτησης. Αλώνουμε οριζοντίως το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
3) Ο Λαϊκός Σύνδεσμος σαρώνει δημοσκοπικά, είναι πρώτος στους μεγάλους Δήμους της χώρας και πολύ σύντομα θα τους διοικεί.
4) Οι ψηφοφόροι και οπαδοί της Χρυσής Αυγής είναι στην πλειοψηφία τους νέοι με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και δεν έχουν καμία σχέση με την ψεύτικη εικόνα που παρουσιάζουν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ. Κρατάμε στα χέρια μας το μέλλον της Πατρίδας μας!