Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μάκης Βορίδης τα λέει... τσεκουράτα: Να γκρεμίσωμε ό,τι και όποιον μας σταματήσει!



Γράφει ο Αντίοχος

Έπιασε δουλειά για τα καλά ο κύριος Μάκης (Βορίδης), που προ ημερών αντικατέστησε τον κόντε-Δένδια στην κυβερνητική-μνημονιακή επιχείρηση πάταξης της Χρυσής Αυγής, κατόπιν διαταγής του φον Αντωνάκη (και όχι μόνον αυτού βεβαίως, αυτός μάλλον ήταν ο κομιστής της…). Έτσι, μιλώντας κατ’ αποκλειστικότητα (ως συνήθως) στο κανάλι των μεγαλοεργολάβων MEGA, ο κύριος Μάκης… άστραψε και βρόντηξε κατά του μόνου αντισυστημικού κόμματος στην Ελλάδα:
Κατέληξε η Χρυσή Αυγή, δήθεν αυτοί οι σκληροί αντικομμουνιστές, να προπηλακίζουν τους συγγενείς των θυμάτων, να φέρονται με τον τρόπο τον οποίο όλοι είδαμε, να χτυπούν και να περιφέρουν, να τραβολογάνε ανθρώπους οι οποίοι έχουν θύματα μέσα στην Πηγάδα. Βρισκόμαστε πια σ’ ένα σημείο που θ’ άξιζε κανείς να σκεφτεί, πέρα από την ανάγκη να ασκηθεί συγκεκριμένη δίωξη για το περιστατικό, αλλά να δει κανένας μήπως συλλέγοντας πια σειρά περιστατικών, δηλαδή εγκληματικών ενεργειών, έχουμε μπροστά μας τη συστηματική δράση μιας εγκληματικής οργανώσεως”.
Μάλιστα! «Συστηματική δράση εγκληματικής οργάνωσης», λοιπόν, ένα σπρωξιματάκι σε κάποιον «περίεργο» τύπο στον Μελιγαλά, μάλλον παρατρεχάμενο του δημάρχου, που προσπαθούσε να τραβήξει το μικρόφωνο από τα χέρια βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Κι όλα αυτά τα λέει κάποιος που κάποτε ομιλούσε έχοντας φόντο φωτογραφίες του αειμνήστου Γ. Παπαδοπούλου, κι έλεγε τα εξής… τσεκουράτα: «Να γκρεμίσωμε ότι και όποιον μας σταματήσει»! Δηλαδή, όχι απλά να τον σπρώξουμε, αλλά να τον γκρεμίσουμε κάτω κιόλας!

(ΥΓ) 1: Αχ νιότη μου, που ’λεγες πως θα γινόμουν άλλος…

(ΥΓ) 2: Κανείς, λοιπόν, δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά ένα είναι σίγουρο: ότι ποτέ κανείς από την Χρυσή Αυγή και για τίποτα στον κόσμο δε θα καταντήσει δελφίνος της ΝΔ!

(ΥΓ) 3: Και βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε, βασικός μέτοχος και κουμανταδόρος του αγαπημένου καναλιού του πρώην βέρου εθνικόφρονα κυρίου Μάκη (μιλάω για το mega) είναι ο κομμουνιστής (παλιός ΕΠΟΝίτης) Μπόμπολας…