Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τέως Πασόκος και νυν Συριζαίος δημοσιογράφος εκδίδει στην Ξάνθη τουρκόφωνη φυλλάδα





Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της ηγεσίας του Σύριζα να εξαπατήσει τους Έλληνες πείθοντάς τους πως υπηρετεί τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδος, οι ενέργειες στελεχών και φίλων του σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, έρχονται να καταδείξουν πως ο πυρήνας του ιδεολογήματος της ροζ Αριστεράς, ήταν και παραμένει βαθύτατα ανθελληνικός.
Δείγμα αυτής της αδιαμφισβήτητης πραγματικότητας, ο τέως πασόκος και νυν μεταπηδείσας στο -πασοκοκαταφύγιο- Σύριζα, εργολάβος και δημοσιογράφος της Ξάνθης, Γιάννης Σιδηρόπουλος. Ο οποίος κύριος Σιδηρόπουλος, προχώρησε σε μια άκρως ανθελληνική ενέργεια εκδίδοντας στην πόλη της Ξάνθης τουρκόφωνη εφημερίδα, υπό τον τίτλο "Eylem"(Δράση στα ελληνικά). Η αναγγελία της κυκλοφορίας της νέας αυτής έκδοσης, είναι χαρακτηριστική των σκοπών που εξυπηρετεί: «Είτε Ξάνθη, είτε Iskece, η πόλη είναι μία όπως και η πραγματικότητα, γι' αυτό και οι ειδήσεις πρέπει να φτάνουν σε όλους!». Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να συλλάβει κανείς το πραγματικό νόημα του εκδοτικού εγχειρήματος, ενώ η τοπική κοινωνία αναζητά ήδη τις πηγές χρηματοδότησης του εν λόγω εργολάβου-δημοσιογράφου, την ίδια στιγμή που άλλες τουρκόφωνες εφημερίδες κλείνουν ή έχουν αναγγείλει πως πρόκειται να κλείσουν, συνεπεία της οικονομικής κρίσης.
Αξίζει πάντως να επισημανθεί το γεγονός οτι ο Γιάννης Σιδηρόπουλος είχε καταδικαστεί τον Απρίλιο του 2013 από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης με 9 μήνες φυλάκιση και χρηματική ποινή 7.500 ευρώ, διότι συνελήφθη επ' αυτοφόρω από αστυνομικούς να έχει στην κατοχή του ασύρματο κλειδωμένο στη συχνότητα της αστυνομίας, ενέργεια η οποία είναι παράνομη. Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός πως μάρτυρας υπεράσπισης του Σιδηρόπουλου, ήταν ο φανατικός πολέμιος της Χρυσής Αυγής, πρώην κρατικοδίαιτος πασόκος και πλέον «επαναστάτης» του Σύριζα, Στέλιος Κούλογλου. Την απόφαση μάλιστα του δικαστηρίου, είχε στηλιτεύσει ο τελευταίος στην ιστοσελίδα του, περιγράφοντας την είδηση ως εξής: «εξοντωτική ποινή σε δημοσιογράφο, δια ασήμαντον αφορμή» και υπότιτλο «την εξοντωτική ποινή της φυλάκισης 9 μηνών και χρηματικού προστίμου 7.500 ευρώ επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Ξάνθης στο Δημοσιογράφο Γιάννη Σιδηρόπουλο, Διευθυντή της έγκριτης ιστοσελίδας XanthiPress.gr για κατοχή ασυρμάτου χωρίς σχετική άδεια»!
Παραδίδουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού τους κατ' επάγγελμα υβριστές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, τους «έγκριτους» και «δημοκράτες πάνω απ' όλα» στρατευμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν το θράσος να κοροιδεύουν τον Ελληνικό Λαό, ισχυριζόμενοι πως οι Χρυσαυγίτες προκαλούν εντάσεις στην Θράκη. Οι Χρυσαυγίτες -και οι Θρακιώτες το αναγνωρίζουν αυτό- προασπίζονται το πρώτο Οχυρό του Ελληνισμού, απέναντι στην τουρκική βαρβαρότητα!