Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Κλάψα Βενιζέλου στην Νέα Υόρκη: Κάντε κάτι για την Χρυσή Αυγή




Κλάψα Βενιζέλου στην Νέα Υόρκη: Κάντε κάτι για την Χρυσή Αυγή
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Βενιζέλος με το πρόεδρο της δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, για να τον ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη των επαφών του στην σύνοδο του ΟΗΕ. Εκεί που θα περίμενε κανείς να θέσει ο Βενιζέλος το ζήτημα της Συρίας ή το Μακεδονικό ή την τουρκική επιθετικότητα ή την ΑΟΖ ή οποιοδήποτε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στην εξωτερική πολιτική, ο Βενιζέλος επέλεξε να θέσει το θέμα της Χρυσής Αυγής επί τάπητος.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα ρεπορτάζ των καθεστωτικών εφημερίδων «ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για τις επαφές που έχει ως Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών  στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, επισημαίνοντας ότι ένα από τα βασικά θέματα που θέτουν οι συνομιλητές του είναι η Χρυσή Αυγή.». Ξέρουμε, βέβαια, ποιος έθεσε το ζήτημα και αυτός είναι ο Βενιζέλος και όχι οι συνομιλητές του, που είναι εξόχως απασχολημένη με τα τερτίπια της Αλ Κάιντα και των υπόλοιπων τρομοκρατικών ομάδων – συμμάχων των αμερικανοσιωνιστών στην Συρία.
Ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ, που κοστίζει στον Ελληνικό Λαό 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, μόνο για το γραφείο του και το θωρακισμένο αυτοκίνητο του, πηγαίνει και θέτει το ζήτημα της Χρυσής Αυγής στον ΟΗΕ, δηλαδή αναμεταδίδει τα ψέμματα των φυλλάδων σε όλο τον κόσμο. Αναρωτιέται κανείς μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι πολιτικάντηδες, προκειμένου να διατηρήσουν τον ζυγό της κλεπτοκρατίας πάνω στον Ελληνικό Λαό.