Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στο Κερατσίνι - Πήραν με τις πέτρες τους παρακρατικούς




Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στο Κερατσίνι - Πήραν με τις πέτρες τους παρακρατικούς
Την οργή και αγανάκτηση κατοίκων του Κερατσινίου και της Νίκαιας προκάλεσαν τα χθεσινά αίσχη και η ασυδοσία οργανώσεων της κοινοβουλευτικής και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, οι οποίες και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν ένα τραγικό γεγονός, αποκομίζοντας όποια μικροπολιτικά οφέλη. Η δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος βεβαίως, βαραίνει κυρίως τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία υιοθετώντας τις πρακτικές της Αριστεράς, επιχειρεί να προσδώσει πολιτική χροιά στην δολοφονία ενός ανθρώπου.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η χθεσινή πορεία των εκμεταλλευτών του ανθρώπινου πόνου εξελίχθηκε σε παράσταση αριστερίστικης και ανθελληνικής τρομοκρατίας και βίας, της οποίας -ως συνήθως- η αστυνομία υπήρξε απλός παρατηρητής. Κάτοικοι του Κερατσινίου, απηυδισμένοι από την αδιαφορία και ανοχή των οργάνων της τάξης (αυτές ήταν οι εντολές από τον πολιτικό τους προϊστάμενο, Ν. Δένδια), κατέβηκαν στο δρόμο για να υπερασπιστούν τις περιουσίες και τις γειτονιές τους, από τις αφηνιασμένες επιθέσεις των τραμπούκων των ακροαριστερών και αναρχικών συμμοριών. Φυσικά, αυτή υπήρξε μια εξέλιξη αντίθετη προς εκείνα τα οποία προσδοκούσαν να πετύχουν τόσο οι συκοφάντες της συγκυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα, όσο και οι απατεώνες της Αριστεράς, οι οποίοι προτρέπουν ανοιχτά και δημόσια σε πράξεις βίας, αποδεικνύοντας και τις «βαθιά δημοκρατικές» τους ευαισθησίες.
Το κλίμα τρομοκρατίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, το οποίο και καλλιεργήθηκε δολίως από τους πολιτικάντηδες και τα κόμματα της ασυδοσίας και της διαφθοράς καθώς και από τα καλοπληρωμένα δημοσιογραφικά φερέφωνα της διαπλοκής, δεν πτόησε τους απλούς πολίτες, οι οποίοι έχουν κατ' επανάληψη βιώσει τη βία του Κράτους και των παρακρατικών του συνεργατών, αυτών τους οποίους η Αριστερά βαφτίζει χυδαία ως «κοινωνικούς αγωνιστές».