Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτη προτεραιότητα για το ΚΚΕ το συμφέρον του συστήματος!




kke-stalin
Γράφει ο Αντίοχος.

Πολύ ακριβά θα πληρώσει το σφυροδρέπανο ΚΚΕ την προβοκάτσια που έστησε στο Πέραμα, κατά της Χρυσής Αυγής! Και θα την πληρώσει εκλογικά, από τις φίλιες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ!
Τι εννοώ; Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η προβοκάτσια, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να βγάλει… συντροφική ανακοίνωση υπέρ του ΚΚΕ και κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, η οποία πονηρά καταλήγει ως εξής:
«Είναι αναγκαία, όσο ποτέ άλλοτε, η ενότητα δράσης των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων για να αντιμετωπιστεί η φασιστική απειλή».
Τι θέλουν να πουν οι συριζομούρηδες… ποιητές; Ελάτε σε μας κουκουέδες, στο μεγάλο κόμμα της αριστεράς, που μπορεί να αντιμετωπίσει πολύ πιο αποτελεσματικά από το ΚΚΕ του 4,5%, ως «κυβερνώσα αριστερά» τον… φασιστικό κίνδυνο.
Μην αμφιβάλετε ότι πολλοί θα τσιμπήσουν. Έτσι γίνεται πάντα, όταν επισείουν  κάποιον… μπαμπούλα. Οι πάσης φύσεως τρομαγμένοι συσπειρώνονται στους ισχυρούς. Αυτοκτονεί, λοιπόν, το ΚΚΕ όσο αντιπαρατίθεται με την Χρυσή Αυγή!
Τότε γιατί το κάνει; Γιατί μπροστά κι από το κομματικό του συμφέρον υπάρχει το συμφέρον του συστήματος του υπηρετεί πιστά (και κονομάει κι ένα κάρο λεφτά…)!