Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά την Ελλάδα «σώζει» και τη Σερβία ο εβραίος Στρος-Καν




Μετά την Ελλάδα «σώζει» και τη Σερβία ο εβραίος Στρος-Καν
Σύμβουλος της σερβικής κυβέρνησης ανέλαβε ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Δ.Ν.Τ. Ντομινίκ Στρος-Καν, προκειμένου όπως δήλωσε «να βοηθήσει τον σερβικό λαό να ξεπεράσει τα προβλήματα της οικονομίας του». Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλεξάνταρ Βούτσιτς τόνισε, μιλώντας για τις κατευθυντήριες γραμμές της οικονομικής πολιτικής που σχεδιάζεται για τον γειτονικό μας Λαό, πως θα έχουν ως στόχο «τη μείωση του δημοσίου χρέους, τη μείωση του ελλείμματος στον προϋπολογισμό και τη λήψη δημοσιονομικών μέτρων για την αύξηση των εσόδων του κράτους» περιλαμβάνοντας μέτρα «αντιδημοφιλή μα αναγκαία».
Η θέση του ανατέθηκε με πρωτοβουλία της σερβικής κυβέρνησης Νίκολιτς, ο οποίος με την κίνηση αυτή είναι βέβαιο πως κάνει την αρχή για μία σειρά δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων για τον σερβικό Λαό, όμοιων με εκείνα που εδώ και τρία χρόνια βιώνει ο ελληνικός Λαός μετά την προσφυγή της χώρας στο Δ.Ν.Τ. Εξάλλου, οι ανωτέρω δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης περί των στόχων της οικονομίας και της «αναγκαιότητας» για «αντιδημοφιλή μέτρα» προκειμένου να έρθει η «ανάπτυξη» δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας...
Άλλη μία ευρωπαϊκή χώρα, λοιπόν, στην οποία ένα σημαίνον στέλεχος του διεθνούς σιωνιστικού οικονομικού λόμπυ θα διαδραματίζει ρόλο «συμβούλου» με τις ευλογίες της ντόπιας κυβέρνησης. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το 2009 η Σερβία είχε προσφύγει στο Δ.Ν.Τ. για να λάβει δάνειο ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ με αντίτιμο την απόλυση του 1/5 των δημοσίων υπαλλήλων και το «πάγωμα» των μισθών, με τον ίδιο άνθρωπο να κατέχει τότε τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Δ.Ν.Τ..
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν αποτελεί ένα εμβληματικό παράδειγμα της κοινής ιουδαϊκής μήτρας Καπιταλισμού και Μαρξισμού και της διαχρονικής εξελικτικής πορείας των οπαδών του δεύτερου σε πιστούς υπηρέτες του πρώτου. Εβραϊκής καταγωγής ο ίδιος, προερχόμενος από ένα εκ των καλύτερων προαστίων του Παρισιού, στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε μέλος της ένωσης κομμουνιστών φοιτητών, μεγαλώνοντας μετετράπη σε σοσιαλδημοκράτη οργανώνοντας και τη σχολή «Σοσιαλισμός και Ιουδαϊσμός» του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος, για να προαχθεί εν τέλει στα «ανώτερα» κλιμάκια της σιωνιστικής οικονομικής ιεραρχίας γενόμενος Διευθύνον Σύμβουλος του Δ.Ν.Τ.
Ευχόμαστε στον Σερβικό Λαό καλό κουράγιο σε όσα τον περιμένουν με τις…συμβουλές του γαλλοεβραίου οικονομολόγου και ελπίζουμε σύντομα οι δυνάμεις του πραγματικού και Εθνικισμού να ελευθερώσουν τους Λαούς της Ευρώπης από την ολοκληρωτική σιωνιστική κυριαρχία!