Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Οι ξεχασμένοι, οι “δεύτεροι” και οι πραγματικοί άνθρωποι του πνεύματος



Οι ξεχασμένοι, οι “δεύτεροι” και οι πραγματικοί άνθρωποι του πνεύματος
Το ανθελληνικό καθεστώς του μνημονίου κατ’ εντολή διάφορων εγχώριων και αλλοδαπών think tanks έχει κατά καιρούς επιστρατεύσει διάφορες ανθυπομετριότητες του δήθεν «πνεύματος», προκειμένου να προσδώσει διανοουμενίστικη «αίγλη» στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της πλουτοκρατίας. Φυσικά δεν πρόκειται για πραγματικούς ανθρώπους του πνεύματος, αλλά για ξεχασμένες δευτεράντζες, οι οποίες για αυτές τους τις υπηρεσίες έλαβαν με το παραπάνω τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούσαν.
Φτάνουν μάλιστα στο σημείο οι διάφοροι αυτοί άγνωστοι και γραφικοί να ασχημονούν εναντίον της Ελληνικής Ιστορίας, προκειμένου να εισπράξουν την δημοσιότητα που τους υπόσχεται το σύστημα. Με γραμμή που προέρχεται απευθείας από τα εργαστήρια της παγκοσμιοποίησης, του χρηματοδοτημένου από τον Σόρος CDRSEE και των πάσης φύσεως ανιστόρητων και υστερόβουλων, προσπαθούν να μας πείσουν για τον «κίνδυνο» που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή για την «δημοκρατία».
Κύριο επιχείρημα της τελευταίας τουλάχιστον προσπάθειας από κάποια Μάρω Δούκα, η προσπάθεια της Χρυσής Αυγής για απόδοση ιστορικής δικαιοσύνης απέναντι στο πρόσωπο του Ιωάννη Μεταξά, την ιστορία του οποίου και του καθεστώτος του πολλάκις και ποικιλοτρόπως έχουν προσπαθήσει να διαστρεβλώσουν οι διάφοροι ταγοί της κλεπτοκρατίας.
Θέλει πραγματικό θράσος για να επιχειρήσουν όλοι αυτοί οι «καλλιτέχνες» και «διανοούμενοι», άξιοι μίας εποχής που το «πνεύμα κατάντησε όχλος», να υβρίσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με πρόσχημα τον Ιωάννη Μεταξά. Ας δούμε, όμως, τι γράφανε πραγματικοί άνθρωποι του πνεύματος και όχι «γιαλαντζί» για τον Ιωάννη Μεταξά: